Blogowe rozdanie z Victoria's Secret [wyniki]


Hello!
              
Niebawem zaprezentuję Wam całą serię o przecudownym i orzeźwiającym zapachu werbeny, a tym czasem mam dla Was małą rozdawajkę, w której do zgarnięcia jest lekki olejek do ciała o wartości rynkowej 99 zł i pojemności 250 ml. 




Zasady, jak to u mnie bywa są proste i nie wymagam zbyt dużo, bo wiem, że nikomu nie chce się pisać rozprawek, a tym bardziej klikać w 100 linków. 

Zacznę od tego, że sponsorem nagrody jest polski oddział mojej ukochanej marki czyli Victoria's Secret. 

Rozdanie leci do końca marca tj. 31.03.2016r.

Aby wziąć udział należy zostać publicznym obserwatorem bloga oraz w komentarzu odpowiedzieć na pytanie: "Które polskie modelki brały udział w pokazach Victoria's Secret". Odpowiedz musi zawierać dwa poprawne nazwiska. Oczywiście modelki bądź supermodelki mogą być z różnych lat, bo nie chodzi mi o jedno, konkretne show. 


Życzę wszystkim powodzenia i zapraszam do zabawy :)

OLEJEK WYGRYWA:

KAROLINA HORSI

z anielskimi pozdrowieniami, 

Blanka

58 komentarze:

  1. Jeszcze nigdy nie miałam okazji używać produktów VS. Jestem ich bardzo ciekawa. Nazwiska to :
    Monika JAC Jagaciak
    Magdalena Frąckowiak

    OdpowiedzUsuń
  2. Obserwuję jako: Kara
    Odpowiedź na pytanie: Monika Jagaciak, Magdalena Frąckowiak

    OdpowiedzUsuń
  3. Chciałabym się zgłosić do konkursu, jako, że publicznym obserwatorem jestem od jakiegoś czasu :)
    Modelki to Magdalena Frąckowiak i Kasia Struss.

    OdpowiedzUsuń
  4. Ale czy przypadkiem Anja Rubik też nie brała udziału w pokazie VS ?
    http://www.pudelek.pl/artykul/36272/anja_rubik_gwiazda_pokazu_victorias_secret_foto/

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. A nawet poszukałam i znalazłam na Wikipedii "Warto wspomnieć, że na pokazach pojawiają się także polskie modelki: Magdalena Frąckowiak, Monika Jagaciak, Anna Jagodzińska oraz Kasia Struss oraz Anja Rubik."

      Usuń
    2. Btw.
      Zgłaszam się i obserwuję jako Miu.
      A modelki to wymienione przeze mnie wyżej: Magdalena Frąckowiak, Monika Jagaciak, Anna Jagodzińska oraz Kasia Struss oraz Anja Rubik

      Usuń
    3. Nie chodzi o to, żeby wypisać wszystkie... Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

      Usuń
    4. Nie chodzi o to, żeby wypisać wszystkie... Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

      Usuń
  5. klaudiaaa.890@gmail.com14 marca 2016 14:51

    Magdalena Frąckowiak, Monika Jagaciak, Anna Jagodzińska, Kasia Struss :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. klaudiaaa.890@gmail.com14 marca 2016 14:54

      obserwuje jako Klaudia S. :)

      Usuń
  6. Już od jakiegoś czasu myślę, żeby coś sobie zamówić, ale ciągle pieniądza brak xD
    Odpowiedź: Anja Rubik, Monika Jagaciak :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Już od jakiegoś czasu myślę, żeby coś sobie zamówić, ale ciągle pieniądza brak xD
    Odpowiedź: Anja Rubik, Monika Jagaciak :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Obserwuje jako: Loocox
    Odpowiedź na pytanie: Magdalena Frąckowiak, Kasia Struss.

    OdpowiedzUsuń
  9. Obserwuję jako: Ewelina K
    Odpowiedź na pytanie: Anja Rubik, Kasia Struss, Magdalena Frąckowiak, Anna Jagodzińska.

    OdpowiedzUsuń
  10. Obserwuję jako: Oliviabran
    Odpowiedź:Magdalena Frąckowiak, Monika Jagaciak.

    OdpowiedzUsuń
  11. Obserwuję jako: zakochana w kolorkach
    Odpowiedź: Monika Jagaciak, Anja Rubik

    OdpowiedzUsuń
  12. Już od dawna marzy mi się coś z VS ale zawsze kiepsko z kasą i tyleee rzeczy tam jest że nie wiedziałabym co wybrać :D :D
    Obserwatorem jestem już od dawna - kruszynkaaa91
    Polskie modelki które brały udział w pokazach VS to Magdalena Frąckowiak i Monika Jagaciak.

    OdpowiedzUsuń
  13. Obserwuję bloga jako: Natalia - juicy raspberry
    Modelki VS to m.in. Magda frąckowiak i Kasia Struss :)

    OdpowiedzUsuń
  14. Obserwuje jako Virtual_girl933
    Modelki VS: Magdalena Frąckowiak, Monika Jagaciak

    OdpowiedzUsuń
  15. Nie lubię Cię! ja olejkowa nie jestem ;D powodzenia!

    OdpowiedzUsuń
  16. Obserwuję już od dłuuugiego czasu i wciąż niczego nie wygrałam. Może uda się tym razem. ;)
    Moja odpowiedź: Magdalena Frąckowiak i Monika Jagaciak (źródło: vumag.pl)
    Pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
  17. Obserwuję jako Eveline455.
    A modelki to Monika Jagaciak, Magda Frąckowiak, Sandra Kubicka.

    OdpowiedzUsuń
  18. To ja też, ja też! A co :P
    Magdalena Frąckowiak, Monika Jagaciak

    Obserwuję (i wcześniej też obserwowałam :P) jako Gabi Och (nie umiem zmienić tej nazwy:P)

    OdpowiedzUsuń
  19. Obserwuję jako: Sylwia Jaracz
    Modelki, które brały udział w pokazach VS: Kasia Struss, Monika "JAC" Jagaciak, Magdalena Frąckowiak

    OdpowiedzUsuń
  20. Obserwuję jako : Świat MyLady
    Modelki to : Magdalena Frąckowiak, Monika Jagaciak i Kasia Struss.
    :)

    OdpowiedzUsuń
  21. Hej :)
    Obserwuję jako Dziecko we Mgle.
    2 modelki to Monika Jagaciak i Magdalena Frąckowiak.
    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  22. Obserwuję jako: Iwona
    Odpowiedź: Magdalena Frąckowiak oraz Monika Jagaciak

    OdpowiedzUsuń
  23. Witaj VS jest bardzo fajną marką, kiedy tylko jestem w Warszawie obowiązkowo muszę wstąpić do Victoria's i nabyć tam jaką część garderoby lub ulubiony zapach. Modelki polskie wystąpiły w 2015r. Monika JAC Jagaciak,Magdalena Frąckowiak.W 2014 roku Kasia Struss.I oczywiście Anja Rubik ale jako jedyna Mnika Jac Jagaciak została oficjalnym aniołkiem. To tyle w tym temacie NIe będe się już rozpisywać. Pozdrawiam serdecznie

    OdpowiedzUsuń
  24. Obserwuję: Klaudia Cebula
    1. Magdalena Frąckowiak
    2. Kasia Struss

    OdpowiedzUsuń
  25. Obserwuję jako: Karolina natanek
    Odpowiedź na pytanie: Monika Jagaciak, Magdalena Frąckowiak

    OdpowiedzUsuń
  26. Pierwszą modelką chyba była Magda Frąckowiak i jest z tą marka najdłużej. Kilka razy pojawiła się też Anja Rubik no i najnowszy nabytkiem VS jest Monika Jagaciak :)

    OdpowiedzUsuń
  27. Obserwuję jako BlackLine
    Modelki, które brały udział to: Sandra Kubicka i Anna Jagodzińska.
    Kocham Victoria Secret z pewnością wykorzystałabym ten olejek do ciała ;)

    OdpowiedzUsuń
  28. Obserwuję jako Kącik Urodowy
    Modelki jakie występowały na pokazach Victoria Secret to m.in Magdalena Frąckowiak oraz Monika Jagaciak, obie piękne panie :)

    OdpowiedzUsuń
  29. Obserwuje jako malgoltestuje. A polskie modelki to Magdalena Frąckowiak i Anna Jagodzińska :)

    OdpowiedzUsuń
  30. Kasia Struss oraz Monika Jagaciak :) obserwuję jako Ola
    Olejek ma piękną buteleczkę :)

    Buziaki :*
    Mój blog - ZAPRASZAM

    OdpowiedzUsuń
  31. Mädchen aus dem All
    madchenausdemall@interia.eu
    Monika JAC Jagnaciak, Magdalena Frąckowiak

    OdpowiedzUsuń
  32. Obserwuję jako: Komputeromaniaczka.
    Odp. na pyt.: Magdalena Frąckowiak, Katarzyna Struss.

    OdpowiedzUsuń
  33. Obserwuje jako 'Ryśka Tub'
    Odp. Kasia Struss, Magdalena Frąckowiak

    Zapraszam do siebie!
    http://bleedingoutforyou.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  34. Obserwuję jako Pingwinowa
    Modelki to Magdalena Frąckowiak i Katarzyna Struss

    OdpowiedzUsuń
  35. Frąckowiak, Struss

    Obserwuje: Szmaragd

    OdpowiedzUsuń
  36. obserwuje jako: karolciuniuskaa
    modelki Magalena Frąckowiak i Kasia Struss polska siła!

    OdpowiedzUsuń
  37. Obserwuję jako: Monetka M
    modelki: M. Frąckowiak, M. Jagaciak

    OdpowiedzUsuń
  38. Ooo uwielbiam olejki do ciała, ale za taką cenę niestety nie mogłabym sobie na niego pozwolić. :( Spróbuję więc swoich sił w konkursie! :)
    Obserwuję jako: diorek93
    Modelki, które brały udział w pokazach Victoria's Secret to m.in. Anja Rubik i Kasia Struss.

    OdpowiedzUsuń
  39. Obserwuję jako: Karolina Horsi:
    Modelki, które brały udział w show: Anna Jagodzińska, Anja Rubik:)

    OdpowiedzUsuń
  40. Świetnie napisane, podoba mi się tu u ciebie ;) Dlatego obserwuję! ♥

    Pozdrawiam!
    Mój blog *klik*

    OdpowiedzUsuń
  41. obserwuje jako wiolkaa93
    Modelki, które brały udział w show: Anja Rubik i Magalena Frąckowiak

    OdpowiedzUsuń
  42. obserwuję jako madzia
    odpowiedź : Monika Jagaciak i Magda Frąckowiak

    OdpowiedzUsuń
  43. obserwuję jako kanwuje czytam testuję
    m.in. Kasia Struss i Magda Frąckowiak

    OdpowiedzUsuń
  44. Życzę wszystkim powodzenia! Pozdrawiam wy-stardoll.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  45. Obserwuję jako: Nadia
    Odpowiedź: Magdalena Frąckowiak, Anja Rubik

    OdpowiedzUsuń
  46. Obserwuję jako: Ewka501
    Odpowiedź: Magdalena Frąckowiak, Monika Jagaciak

    OdpowiedzUsuń
  47. Obserwuję jako: Gosia Woźniak
    Odpowiedź: Monika Jac Jagaciak i Magdalena Frąckowiak

    OdpowiedzUsuń
  48. Jejku ten olejek musi być świetny :D
    powodzenia wszystkim :*

    http://velina-blog.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  49. Były już wyniki?

    OdpowiedzUsuń