Rozdanie z okazji drugich urodzin bloga


Hello!

Dokładnie dziś mijają 24 miesiące od kiedy nadaję do Was spoza matrycy laptopa. Dlatego też postanowiłam zorganizować małe rozdanie z tejże okazji. Chciałabym obdarować każdą/każdego, ale niestety to jest niemożliwe :( Mam jednak nadzieję, że to co zostało przygotowane choć po części pokaże, jak bardzo Was lubię :)

Podziękowania należą się również Natura Siberica Poland (klik), która bezinteresownie przekazała nagrody na rozdanie :)





Do wygrania są 4 zestawy, w tym jeden główny. 

Zestaw nr 1 składa się z kremu na dzień do cery suchej oraz pakietu próbek,
Zestaw nr 2 składa się z kremu na dzień do cery wrażliwej oraz pakietu próbek,
Zestaw nr 3 składa się z kremu na dzień do cery tłustej i mieszanej oraz pakietu próbek

Zestaw główny z kolei zawiera chłodzący krem do stóp, lodowy peeling do ciała i bogate masło antycellulitowe. Set ten zostanie przyznany osobie, wyłonionej spośród zgłoszeń do nagrody 1,2 lub 3 :)

Zasady:

1. Zostać publicznym obserwatorem tego bloga,
2. Polubić FanPage sponsora nagrody Natura Siberica Poland
3. Odpowiedzieć na pytanie konkursowe:  "W którym roku powstała Natura Siberica?"
4. Każde umieszczenie baneru (zestaw główny) na Twoim blogu/bądź umieszczenie informacji na Twoim Facebook'u/Fanpage'u daje Ci aż 5 dodatkowych punktów.
5. Nagrody przyznaje sponsor rozdania.
6. Początek zabawy to 27.03.2014r. zaś koniec to 12.04.2013r. Wyniki zostaną podane w terminie do 4 dni od daty końca. 

Wzór zgłoszenia:

Obserwuję jako:
Lubię jako: inicjały
Odpowiedź:
Numer zestawu:
Informacja o konkursie: tak (podaj link)/nie

Życzę Wszystkim powodzenia! :))

Blanka




146 komentarze:

  1. Obserwuję jako: Perfekcyjny Poradnik Pani Domu
    Lubię jako: J.B.
    Odpowiedź: 2007
    Numer zestawu: 1
    Informacje o konkursie: TAK- https://www.facebook.com/perfekcyjnyporadnikpanidomu ,
    http://perfekcyjnyporadnikpanidomu.blogspot.com/2014/03/wiosenne-porzadki-jak-uporzadkowac.html

    OdpowiedzUsuń
  2. Obserwuje jako : Mariana Szymańska
    Lubię jako : M.Sz
    Odpowiedż: Marka Natura Siberica została stworzona w 2007 roku.
    Numer zestawu: 3
    Informację o konkursie: TAK-na blogu baner: http://marianaszymanskastrus.blogspot.com/
    Na fb udostępnione:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=825628907452752&set=a.100427886639528.827.100000169503452&type=1&stream_ref=10
    I wszystkiego dobrego życzę :)100 lat 100 lat Mój zakupoholizm :)Niech żyje żyje nam :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Obserwuję jako: sarinacosmetics
    Lubię jako: Ewelina T.
    Odpowiedź: Natura Siberica powstała w 2007 roku.
    Numer zestawu: 3
    Informacja o konkursie: tak http://sarinacosmetics.blogspot.com/ - baner oraz udostępnienie na FB - https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=244601185723285&id=524030874307452&stream_ref=10

    OdpowiedzUsuń
  4. Obserwuję jako:Sylwia
    Lubię jako: S.G
    Odpowiedź: Firma powstała w 2007r
    Numer zestawu:2
    Informacja o konkursie: tak (podaj link)/nie: nie

    OdpowiedzUsuń
  5. Obserwuję jako: Martyna Stalówka
    Lubię jako: M.S.
    Odpowiedź: Natura Siberica powstała w 2007 roku.
    Numer zestawu: 3
    Informacje o konkursie: Tak: https://www.facebook.com/em.world.blog/posts/1399785150294366 oraz na moim blogu: http://mloda-polka-na-wyspach.blogspot.co.uk/2014/03/blanka-natura-siberica.html

    OdpowiedzUsuń
  6. Obserwuję jako: Vashti
    Lubię jako Diana I.
    Odpowiedź: 2007 rok
    informacje o konkursie: nie

    OdpowiedzUsuń
  7. Obserwuję jako: wiolkaa93
    Lubię jako: Magda N
    Odpowiedź: 2007
    Numer zestawu: 3
    Informacja o konkursie: tak baner http://mojepasje-wiolkaa93.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  8. Obserwuję jako: Blood Angel
    Lubię jako: Jeanne Chan
    Odpowiedź: Natura Siberica powstała w 2007 roku.
    Numer zestawu: 2
    Informacja o konkursie: tak https://www.facebook.com/jeanne.chan.37/posts/764567153553642?stream_ref=10

    OdpowiedzUsuń
  9. Obserwuję jako: ssjarm
    Lubię jako: M. P.
    Odpowiedź: 2007
    Numer zestawu: 2
    Informacja o konkursie: tak https://www.facebook.com/ssjarm

    OdpowiedzUsuń
  10. Fajne i ciekawe kosmetyki. Życzę powodzenia w losowaniu.

    OdpowiedzUsuń
  11. Obserwuję jako: Ambasador Natura Siberica
    Lubię jako: Doktor Pio
    Odpowiedź: Natura Siberica została stworzona w 2007 roku.
    Numer zestawu: 1
    Informacja o konkursie: TAK - http://www.mojzakupoholizm.pl/2014/03/rozdanie-z-okazji-drugich-urodzin-bloga.html

    OdpowiedzUsuń
  12. Obserwuję jako: Klaudia She-wolf
    Lubię jako: K.T
    Odpowiedź: 2007
    Numer zestawu: Zestaw 2
    Informacja o konkursie: tak jako baner w pasku bocznym: iamashewolf.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  13. Obserwuję jako: Madeline M (od dawna :P)
    Lubię jako: Magda Mal (tez od dawna:D
    Odpowiedz: Firma powstała w 2007 roku
    Numer zestawu: zestaw nr 3
    Info: Baner na blogu www.pass--or--fail.blogspot.com (pasek boczny)

    Stwierdzam, że rozdanie naprawdę fajne. Bardzo lubię kosmetyki tej firmy więc do boju :D

    OdpowiedzUsuń

  14. Obserwuję jako: Annabel
    Lubię jako: Annabel Tk
    Odpowiedź: 1997
    Numer zestawu: 2
    Informacja o konkursie: tak http://kolorowy-kraj.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Przynajmniej oficjalna rosyjska strona internetowa twierdzi, że NS powstała w 1997r.: http://www.naturasiberica.ru/organic_monitor_natura_siberica :)

      Usuń
    2. I, oczywiście, 100 lat blogowi :)

      Usuń
  15. Gratuluje 2 lat blogowania i zycze kolejnych rownie owocnych :*

    OdpowiedzUsuń
  16. Obserwuję jako Monikaa
    Lubię jako: Mateusz K
    Odpowiedz: 2007 rok
    nr zestawu:2
    Info: https://www.facebook.com/mateusz.kosmateus ( na mojej tablicy sa widoczne udostepenia, niestety nie potrafie obslugiwac Fb i nie wiem jak inaczej to pokazac)

    OdpowiedzUsuń
  17. Obserwuję jako: Dorenn
    Lubię jako: Dorota W.
    Odpowiedź: w 2007 roku.
    Numer zestawu: 3
    Informacja o konkursie: nie

    OdpowiedzUsuń
  18. Obserwuję jako: La Perle
    Lubię jako: LaPerle blog
    Odpowiedź: Firma Natura Siberica powstała w roku 2007
    Numer zestawu: 2
    Informacja o konkursie: nie

    OdpowiedzUsuń
  19. Obserwuję jako: Anna Bielaszewska
    Lubię jako: Ania Bie
    Odpowiedź:2007 rok
    Numer zestawu: 3
    Informacja o konkursie: nie

    OdpowiedzUsuń
  20. Obserwuję jako: Tyna
    Lubię jako: Martyna K.
    Odpowiedź: w 2007 roku
    Numer zestawu: 1
    Informacja o konkursie: nie

    OdpowiedzUsuń
  21. Obserwuję jako: Poloczek Katarzyna
    Lubię jako: Poloczek Katarzyna
    Odpowiedź: 2007
    Numer zestawu: 3
    Informacje o konkursie: TAK - informacja znajduję się na moim blogu : www.kassiiaa.blogspot.com

    <3 pozdrawiam !!!

    OdpowiedzUsuń
  22. Obserwuję jako: Kimichie Chan
    Lubię jako: Kira Chantal S.
    Odpowiedź:W 2007 roku
    Numer zestawu: 3
    Informacja o konkursie: tak ( far-beyondthehorizon.blogspot.com)

    OdpowiedzUsuń
  23. Obserwuję jako: Martyna9476
    Lubię jako: KOSMETYCZNYBLOG
    Odpowiedź: w 2007
    Numer zestawu: 2
    Informacja o konkursie: tak http://kosmetycznyblog.blogspot.com/p/rozdania.html

    OdpowiedzUsuń
  24. Obserwuję jako: Kasia7212
    Lubię jako: K.G.
    Odpowiedź: 2007 rok
    Numer zestawu: 1
    Informacja o konkursie: tak https://www.facebook.com/Kasia7212

    OdpowiedzUsuń
  25. Obserwuję jako: Independent Woman
    Lubię jako: M.Ż.
    Odpowiedź: w 2007 roku.
    Numer zestawu: 2
    Informacja o konkursie: nie

    OdpowiedzUsuń
  26. Obserwuję jako: Aniczkowo bloguje/ Anika Kwiatkowska
    Lubię jako: Kwiatkowska Anika
    Odpowiedź: Firma powstała w 2007r.
    Numer zestawu: 1
    Informacja o konkursie: tak, banner na www.aniczkowo.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  27. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  28. Obserwuję jako: Justyna Klimek
    Lubię jako: J.K
    Odpowiedź: 2007 rok
    Numer zestawu: 3
    Informacja o konkursie: tak https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=232579400273234&id=100005635274351&stream_ref=10

    OdpowiedzUsuń
  29. obseruję jako: kaskalop
    lubię jako: K.Ł
    odpowiedź: 2007
    Nr zestawu: 3
    Informacja o konkursie: tak https://fecebook.com/hipisowka

    OdpowiedzUsuń
  30. Ale się na Ciebie rzucili... I zaledwie dwie osoby zauważyły, że to w końcu Twoje święto. Rozdanie rozdaniem, ja się tam bardziej cieszę z tego, że jesteś tutaj z nami i że dzięki blogowaniu mogłyśmy się poznać :) Sto lat Blanka!

    OdpowiedzUsuń
  31. Obserwuję jako: Łukasz Piotrowski (Ambasador Natura Siberica)
    Lubię jako: Doktor Pio
    Odpowiedź: Natura Siberica została stworzona w 2007 roku.
    Numer zestawu: 1
    Informacja o konkursie: TAK - http://www.mojzakupoholizm.pl/2014/03/rozdanie-z-okazji-drugich-urodzin-bloga.html

    OdpowiedzUsuń

  32. Obserwuję jako: dagmarka

    Lubię jako: inicjały Dagmara M
    Odpowiedź: 2007 rok
    Numer zestawu: nr 3
    Informacja o konkursie: tak https://www.facebook.com/photo.php?fbid=703183339734675&set=a.441110602608618.110722.100001290463680&type=1&theater

    OdpowiedzUsuń
  33. Obserwuję jako: Milena M
    Lubię jako: Milena Mn
    Odpowiedź: 2007
    Numer zestawu: 3
    Informacja o konkursie: tak https://www.facebook.com/milena.mn.3/posts/669055076486735?stream_ref=10

    OdpowiedzUsuń
  34. Obserwuję jako: ellly
    Lubię jako: MB
    Odpowiedź:2007 rok
    Numer zestawu: 3
    Informacja o konkursie: tak https://www.facebook.com/pages/Monika-Borkowska-Ellly-Photography/220508417995244?ref=hl

    OdpowiedzUsuń
  35. Obserwuję jako:bernadeta bomba
    Lubię jako: Bernadeta B.
    Odpowiedź:2007
    Numer zestawu:3
    Informacja o konkursie: tak https://www.facebook.com/bernadeta.bomba/posts/679250808802415?stream_ref=10

    OdpowiedzUsuń
  36. Obserwuję jako: sylviaaa100
    Lubię jako: Sylvia B.
    Odpowiedź: 2007
    Numer zestawu: 2
    Informacja o konkursie: tak https://www.facebook.com/sylvia.bomba.5/posts/232909956914347?stream_ref=10

    OdpowiedzUsuń
  37. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  38. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  39. Obserwuję jako: taro-bun
    Lubię jako: Aldona Y.
    Odpowiedź: w 1997 r.
    Numer zestawu: 3
    Informacja o konkursie: tak https://www.facebook.com/anomie91?ref=hl

    OdpowiedzUsuń
  40. Obserwuję jako: BLVCKMANIAC
    Lubię jako: BLVCKMANIAC
    Odpowiedź: 2007
    Numer zestawu: 3
    Informacja o konkursie: nie

    OdpowiedzUsuń
  41. WSZYSTKIEGO CUDOWNEGO ! I żebyś blogowała kolejne lata : *

    Obserwuję jako: Rarity
    Lubię jako: AR (Aja R)
    Odpowiedź: w 2007
    Numer zestawu: jeden (1)
    Informacja o konkursie: tak https://www.facebook.com/aja.biesiada/posts/539660066153744?stream_ref=1

    <3 <3

    OdpowiedzUsuń
  42. Obserwuję jako: Virtual_girl933
    Lubię jako: Polly Q
    Odpowiedź: w 2007 roku
    Numer zestawu: 3
    Informacja o konkursie: nie

    OdpowiedzUsuń
  43. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  44. Obserwuję jako: ReanimacjaBlondynki
    Lubię jako: Reanimacja Blondynki
    Odpowiedź: Natura Siberica powstała w 2007 roku :)
    Numer zestawu: numerek jeden (1)
    Informacja o konkursie: tak : https://www.facebook.com/pages/Reanimacja-Blondynki/377739932370111 a także baner : http://reanimacjablondynki.blogspot.com
    e-mail: reanimacjablondynki@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  45. Obserwuję jako: Anna Frąckowiak
    Lubię jako: Anna Frąckowiak
    Odpowiedź: 2007 rok
    Numer zestawu: 2
    Informacja o konkursie: nie

    OdpowiedzUsuń
  46. Obserwuję jako: Glamourka89
    Lubię jako: Monika B.
    Odpowiedź: Natura Siberica powstała w 2007 roku
    Numer zestawu: 2
    Informacja o konkursie: tak - baner - http://glamourka89.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  47. Obserwuję jako: Agnieszka Błoch-Drzazgała

    Lubię jako: Agnieszka Błoch-Drzazgała
    Odpowiedź: Natura Siberica powstała w 2007r
    Numer zestawu: 3

    Informacja o konkursie: tak http://denticoo.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  48. Obserwuję jako: gosiamysz
    Lubię jako: Małgorzata WK choć udzielam się czasami z Fan page blogowego
    Odpowiedź: Marka Natura Siberica została stworzona w 2007 roku.
    Numer zestawu: 2
    Informacja o konkursie: baner na blogu http://gosiamysz.blogspot.com/ oraz na fb
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=545220615593706&id=100003173170212&stream_ref=10

    OdpowiedzUsuń
  49. Oby tak dalej,świetny blogasek,1000 lat :)))


    Obserwuję jako: Paulina Hertig
    Lubię jako: P.H
    Odpowiedź: Firma Natura Siberica została stworzona w 2007 roku
    Numer zestawu: 3
    Informacja o konkursie: TAK : https://www.facebook.com/paulina.hertig?ref=tn_tnmn NA TABLICY

    OdpowiedzUsuń
  50. Obserwuje jako Ewelina Kolasa-Witkowska
    Lubię jako Ewelina Kolasa-Witkowska
    Odpowiedź Firma Naturia Siberica została stworzona w 2007 r
    Numer zestawu:3
    Informacja o konkursie : TAK: tablica na facebooku https://www.facebook.com/kolasawitkowska

    OdpowiedzUsuń
  51. Obserwuję jako: Karolina Karcz-Wasilewska
    Lubię jako: Karolina Karcz-Wasilewska
    Odpowiedź: Marka Natura Siberica została stworzona w 2007 r.
    Numer zestawu: 1
    Informacja o konkursie: TAK https://www.facebook.com/karolina.karczwasilewska

    OdpowiedzUsuń
  52. Obserwuję jako: Ewa Mmm
    Lubię jako: Ewa M
    Odpowiedź: w 2007 roku
    Numer zestawu: 3
    Informacja o konkursie: tak https://www.facebook.com/ewa.monikowska/posts/10203576815681483?stream_ref=10

    OdpowiedzUsuń
  53. Obserwuję jako: Kosmetyczne Radości
    Lubię jako: Sandra G.
    Odpowiedź: Natura Siberica powstała w 2007r.
    Numer zestawu: 3
    Informacja o konkursie: tak

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Info o rozdaniu na blogu http://sanderka0222.blogspot.com .

      Usuń
  54. Obserwuję jako: Cantiq
    Lubię jako: Michalina M
    Odpowiedź: 1997 ( według oficjalnej strony rosyjskiej)
    Numer zestawu: 2
    Informacja o konkursie: tak
    https://www.facebook.com/Cinnamonne/posts/716979985021150

    OdpowiedzUsuń
  55. Obserwuję jako: Ewelina Wróbel
    Lubię jako: Ewelina W.
    Odpowiedź: Marka Natura Siberica powstała w 2007 roku.
    Numer zestawu: 1
    Informacja o konkursie: tak https://www.facebook.com/ewelina.wrobel.9/posts/758952684145077?stream_ref=1

    OdpowiedzUsuń
  56. Obserwuję jako: Aleksandra Wróbel
    Lubię jako: A. W.
    Odpowiedź: data powstania to rok 2007
    Numer zestawu: 2
    Informacja o konkursie: tak https://www.facebook.com/aleksandra.wrobel.940/posts/696673387038119?stream_ref=10

    OdpowiedzUsuń
  57. Obserwuję jako: DarkestEve
    Lubię jako: Ewa S.
    Odpowiedź: w 2007 roku
    Numer zestawu: 3
    Informacja o konkursie: tak - banner www.darkesteve.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  58. Obserwuję jako: Serenitka B
    Lubię jako: Monika B
    Odpowiedź: W 2007 roku.
    Numer zestawu: 3
    Informacja o konkursie: tak baner http://serenitka-skarby-na-wieszaku.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  59. Obserwuję jako: karo940417
    Lubię jako: Karolina W.
    Odpowiedź: 2007 r.
    Numer zestawu: 2
    Informacja o konkursie: tak, pasek boczny http://charlotte940417.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  60. Obserwuję jako: Anita B.
    Lubię jako: A B
    Odpowiedź: 2007
    Numer zestawu:2
    Informacja o konkursie: tak https://www.facebook.com/anita.barbara.37/posts/216773948521259?stream_ref=10

    OdpowiedzUsuń
  61. Obserwuję jako:kafetka
    Lubię jako: I.S
    Odpowiedź:2007
    Numer zestawu:3
    Informacja o konkursie: nie

    OdpowiedzUsuń
  62. Obserwuję jako: Lolinka
    Lubię jako: K.W.
    Odpowiedź: data założenia 2007 rok
    Numer zestawu: 3
    Informacja o konkursie: tak
    https://www.facebook.com/pages/Z-pami%C4%99tnika-m%C5%82odej-kucharki/455982494482014

    OdpowiedzUsuń
  63. Obserwuję jako: deedee_1
    Lubię jako: D.D
    Odpowiedź: 2007
    Numer zestawu: 2
    Informacja o konkursie: tak https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1573818736175591&id=100006424398430&stream_ref=1

    OdpowiedzUsuń
  64. Obserwuję jako: Edyta H.
    Lubię jako: E.H.
    Odpowiedź: 2007
    Numer zestawu: 1
    Informacja o konkursie: tak http://allthesnuff.blogspot.com (banner)

    OdpowiedzUsuń
  65. Obserwuję jako: Monika N
    Lubię jako: M.N.
    Odpowiedź: 2007
    Numer zestawu: 2
    Informacja o konkursie: tak http://monyrka.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  66. Obserwuję jako: mejaczek
    Lubię jako: KG
    Odpowiedź: Natura Siberica została stworzona w 2007 roku
    Numer zestawu:3
    Informacja o konkursie: napisałam na blogu: http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/2014/03/rozdanie.html
    oraz na fb dzisiaj o 18:37 https://www.facebook.com/katarzyna.gnacikowska

    OdpowiedzUsuń

  67. Obserwuję jako: Panna Vejjs.
    Lubię jako: Vejjsiatko
    Odpowiedź: w 2007 roku.
    Numer zestawu: 3
    Informacja o konkursie: http://vejjs.blogspot.com/p/rozdania.html

    OdpowiedzUsuń
  68. Obserwuję jako: Anomalia i Radi
    Lubię jako: Aneta K.
    Odpowiedź: 2007
    Numer zestawu: 3
    Informacja o konkursie: tak http://raian32.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  69. Obserwuję jako: paula beauty woman
    Lubię jako: Paulina W
    Odpowiedź: 2007 rok
    Numer zestawu: 3
    Informacja o konkursie: tak, http://paulabeautygirl.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  70. Obserwuję jako: luckywoman
    Lubię jako: Dżoana Zbi.
    Odpowiedź: w 2007r
    Numer zestawu: 1
    Informacja o konkursie: tak http://todaytomorrowandforeverbeauty.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  71. Obserwuję jako: gooralka
    Lubię jako: inicjały M.K.
    Odpowiedź: 2007
    Numer zestawu:3
    Informacja o konkursie: tak https://www.facebook.com/gooralka/posts/10201195878573689?stream_ref=10

    OdpowiedzUsuń
  72. Obserwuję jako: Jadwiga K.
    Lubię jako: J.K.
    Odpowiedź: Natura Siberica powstała w 2007 r.
    Numer zestawu: 2
    Informacja o konkursie: tak http://hedvigisokosmetykach.blogspot.com/ (banner)

    OdpowiedzUsuń
  73. Obserwuję jako: Patrycja L.
    Lubię jako: P.L.
    Odpowiedź: 2007
    Numer zestawu: 3
    Informacja o konkursie: nie

    OdpowiedzUsuń
  74. Obserwuję jako: kajka
    Lubię jako: K.R.
    Odpowiedź: w 2007 roku
    Numer zestawu: 3
    Informacja o konkursie: tak, https://www.facebook.com/kajeczka.krk/posts/816459145048892?stream_ref=10

    OdpowiedzUsuń
  75. Obserwuję bloga jako:cynamon8
    Lubię jako: Magdalena Stabryła
    odpowiedź: Kosmetykami NS możemy się cieszyć od 2007roku w którym to właśnie powstała :)
    Nr zestawu nr 3
    Informacja o konkursie udostępniona w formie baneru: www.lawendowezapiski.pl

    OdpowiedzUsuń
  76. Obserwuję jako:Karina W-G
    Lubię jako: KW-G
    Odpowiedź:Rok 2007
    Numer zestawu:3
    Informacja o konkursie: /nie

    OdpowiedzUsuń
  77. Obserwuję jako: Karolina_21
    Lubię jako: Karolina P
    Odpowiedź:w 2007 roku
    Numer zestawu: 2
    Informacja o konkursie: tak ,baner- http://standardowa21.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  78. Obserwuję jako: Paulina Pluto
    Lubię jako: P.K
    Odpowiedź: 2007 r
    Numer zestawu: 2
    Informacja o konkursie: udostępniłam na facebooku: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=258339481012618&set=a.161004480746119.1073741830.136265373220030&type=1&theater

    OdpowiedzUsuń
  79. Obserwuję jako: rraaveenn
    Lubię jako: K K
    Odpowiedź: 2007 rok
    Numer zestawu: 2
    Informacja o konkursie: tak na fb: https://www.facebook.com/katarzyna.kruk.589/posts/241065452747201?stream_ref=10

    OdpowiedzUsuń
  80. Obserwuję jako: Olrun Valkaryia
    Lubię jako: O.V.
    Odpowiedź: 2007
    Numer zestawu: 2
    Informacja o konkursie: tak https://www.facebook.com/maria.gac.5


    Kreatywność i jeszcze raz kreatywność, aby nigdy jej nie zabrakło w prowadzeniu tak przyjemnego bloga! ;)

    OdpowiedzUsuń
  81. Obserwuję jako: Ignam
    Lubię jako: MSK
    Odpowiedź: W 2007 roku
    Numer zestawu: 1
    Informacja o konkursie: tak https://www.facebook.com/Ignam1999, https://plus.google.com/107272024564873800311/posts i tweet: https://twitter.com/Ignam1999

    OdpowiedzUsuń
  82. Obserwuję jako: Mariola
    Lubię jako: MW
    Odpowiedź: 2007 r.
    Numer zestawu: 1
    Informacja o konkursie: tak https://www.facebook.com/mariola.wisniewska.313/posts/603733479718834?stream_ref=1

    OdpowiedzUsuń
  83. Obserwuję jako: Adalineczka
    Lubię jako: M. K.
    Odpowiedź: 2007 rok
    Numer zestawu: 3
    Inf. o konkursie: https://www.facebook.com/profile.php?id=100001104872955
    P.S. Pozdrowienia z Pogwizdowa!;)

    OdpowiedzUsuń
  84. Obserwuję jako: Katarzyna Kacha
    Lubię jako: inicjały K.O.
    Odpowiedź: powstała w 2007r
    Numer zestawu: 2
    Informacja o konkursie: tak (podaj link)/nie: tak/ https://www.facebook.com/kaska.opozda.9/posts/1379583915655396?stream_ref=10

    OdpowiedzUsuń
  85. Obserwuję jako: Krystyna Smuga
    Lubię jako: inicjały K. S.
    Odpowiedź: powstała w 2007roku
    Numer zestawu: 2
    Informacja o konkursie: tak (podaj link)/nie https://www.facebook.com/krystyna.smuga/posts/734229979950228?stream_ref=10

    OdpowiedzUsuń
  86. Obserwuję jako: kasia
    Lubię jako: K.M
    Odpowiedź: powstała w 2007 roku
    Numer zestawu: 2
    Informacja o konkursie: tak https://www.facebook.com/katarzyna.miecznik, na blogu: http://taczycowakasia.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Nie da się komentarza edytować, a zły link na fb wstawiłam, link na fb to: https://www.facebook.com/katarzyna.miecznik/posts/645370758867340?notif_t=like

      Usuń
  87. Obserwuję jako: Ewa Szałkowska
    Lubię jako: E.Sz
    Odpowiedź: Marka Natura Siberica została stworzona w 2007 roku
    Numer zestawu: Zestaw 3
    Informacja o konkursie: tak https://www.facebook.com/ewaszalkowska94/posts/522582901186024?stream_ref=10

    OdpowiedzUsuń
  88. Obserwuję jako: Katarzyna Michałowicz
    Lubię jako: K.M.
    Odpowiedź: Marka Natura Siberica została stworzona w 2007 roku.
    Numer zestawu: 1
    Informacja o konkursie: tak / https://www.facebook.com/katarzyna.michalowicz/posts/749381415086530?stream_ref=10

    OdpowiedzUsuń
  89. Obserwuję jako: Róża Pyszka
    Lubię jako: R P
    Odpowiedź:2007 roku
    Numer zestawu: zestaw nr 3
    Informacja o konkursie: tak https://www.facebook.com/roza.pyszka/posts/631413546933158?stream_ref=10

    OdpowiedzUsuń
  90. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  91. Obserwuję jako: Caroline88
    Lubię jako: K C
    Odpowiedź: w 2007 roku
    Numer zestawu: zestaw 2
    Informacja o konkursie: https://www.facebook.com/karolina218/posts/10201037545815897?stream_ref=10

    OdpowiedzUsuń
  92. Obserwuję jako: dakota
    Lubię jako: A.W.
    Odpowiedź: 2007
    Numer zestawu: 1
    Informacja o konkursie: tak - baner http://77dakota.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  93. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń

  94. Obserwuję jako:y-titty FAN
    Lubię jako: AJ
    Odpowiedź:2007r
    Numer zestawu:2
    Informacja o konkursie: tak (podaj link)/takhttps://www.facebook.com/lolitka252

    OdpowiedzUsuń
  95. obserwuje jako-kotekczester
    Lubię jako-E.B.
    odpowiedź-marka stworzona :na stronie NS POLAND w 2007 roku,na stronie oficjalnej Rosyjskiej 1997 r.
    Numer zestawu-3
    Informacja o konkursie : tak,na facebooku https://www.facebook.com/edubowikbancerz

    OdpowiedzUsuń
  96. Obserwuję jako: Jane Lo
    Lubię jako: Alena D.
    Odpowiedź: Natura Siberica powstała w 2007 roku.
    Numer zestawu: 3
    Informacja o konkursie: tak https://www.facebook.com/alena.dubrowskaja/posts/651767988211274?stream_ref=10

    OdpowiedzUsuń
  97. Obserwuję jako: Natalishee
    Lubię jako: Natalia S.
    Odpowiedź: Powstała w 2007 roku.
    Numer zestawu: 1
    Informacja o konkursie: Tak, baner : www.no-zlap-okazje.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń

  98. Obserwuję jako: annebellspring1
    Lubię jako: A. P.
    Odpowiedź: Natura Siberica powstała w 2007 roku
    Numer zestawu: 3
    Informacja o konkursie: nie

    OdpowiedzUsuń
  99. Obserwuję jako: Monika Raciborska
    Lubię jako: MR
    Odpowiedź: 2007r.
    Numer zestawu: 3
    Informacja o konkursie: https://www.facebook.com/mjraciborska/posts/738254552886551?stream_ref=1

    OdpowiedzUsuń
  100. Obserwuję jako: Marta Wisznewska
    Lubię jako: MW
    Odpowiedź: Marka ta powstała w 2007 roku.
    Numer zestawu: 3
    Informacja o konkursie: tak : https://www.facebook.com/marta.wisznewska/posts/607177506041618?stream_ref=5

    OdpowiedzUsuń

  101. Obserwuję jako:Lucy nails
    Lubię jako: L.L
    Odpowiedź:Marka powstała w 2007 roku
    Numer zestawu:nr.1
    Informacja o konkursie: tak https://www.facebook.com/lucyna.lachendrowicz/posts/313104455504511?stream_ref=6

    OdpowiedzUsuń
  102. Obserwuję jako: Braggaxyz
    Lubię jako: A.B.
    Odpowiedź: Marka powstała w 2007 roku.
    Numer zestawu: 1
    Informacja o konkursie: tak -> https://www.facebook.com/ada.bury.10/posts/241918385992087?stream_ref=10

    OdpowiedzUsuń
  103. Obserwuję jako: szra
    Lubię jako: S.W
    Odpowiedź: Powstała w 2007roku
    Numer zestawu: Nr 2
    Informacja o konkursie: tak http://sanike.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  104. Obserwuję jako: Monika S
    Lubię jako: MS
    Odpowiedź: Natura Siberica powstała w 2007 roku
    Numer zestawu: 1
    Informacja o konkursie: tak http://caffedurantelavoro.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  105. Obserwuję jako: Ems
    Lubię jako: E.P
    Odpowiedź: 2007
    Numer zestawu:3
    Informacja o konkursie: tak baner :http://we-all-love-make-up.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  106. Obserwuję jako: Agata N
    Lubię jako: Agata N.
    Odpowiedź: w 2007 roku
    Numer zestawu: 3
    Informacja o konkursie: nie

    OdpowiedzUsuń
  107. Obserwuję jako: Natalia
    Lubię jako: Natalia Chylińska
    Odpowiedź: 2007 rok :D
    Numer zestawu: 3
    Informacja o konkursie: tak baner na blogu http://testujrazemzemna.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  108. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  109. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  110. Obserwuję jako: Milena Lemańska
    Lubię jako: Milena Lemańska
    Odpowiedź: 2007
    Numer zestawu: 3
    Informacja o konkursie: tak baner na blogu http://okiemmileny.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  111. Obserwuję jako: monikak.monkiewicz@gmail.com
    Lubię jako: Monika Katarzyna Monkiewicz
    Odpowiedź: Natura Siberica powstała w 2007 roku.
    Numer zestawu: Gdybym jakimś cudem wygrała to zestaw numer 3 bym wybrała do mojej świecącej się buźki :)
    Informacja o konkursie: tak - udostępniłam informację na moim profilu na Fb - https://www.facebook.com/monika.monkiewicz.3

    OdpowiedzUsuń
  112. Obserwuję jako: Olga
    Lubię jako: Olga J
    Odpowiedź Natura Siberica według rosyjskiej strony została stworzona w 1997 roku.
    Numer zestawu: 1
    Informacja o konkursie: nie

    OdpowiedzUsuń
  113. Obserwuję jako: paula-visage
    Lubię jako: Paula W
    Odpowiedź: Natura Siberica powstała w roku 2007.
    Numer zestawu: 1 :)
    Informacja o konkursie: banner - pasek boczny na blogu :) paula-visage.blogspot.com
    link do udostępnienia na fb: https://www.facebook.com/paula.paulineczka17/posts/846852248664691?stream_ref=10

    Pozdrawiam cieplutko <3

    OdpowiedzUsuń
  114. Obserwuję jako: Sabinka Matusik
    Lubię jako: S.M.
    Odpowiedź: Natura Siberica powstała w 2007 roku.
    Numer zestawu: 1
    Informacja o konkursie: tak https://www.facebook.com/sabinka.em/posts/1400202796922476?stream_ref=10

    OdpowiedzUsuń
  115. Obserwuję jako: Kasia
    Lubię jako: K.M
    Odpowiedź: 2007 rok
    Numer zestawu: 2
    Informacja o konkursie: tak baner / modawedlugkasi.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  116. Obserwuję jako:elucka
    Lubię jako:EŁ
    Odpowiedź: 2007 rok
    Numer zestawu: 1
    Informacja o konkursie: tak (podaj link)/nie https://www.facebook.com/profile.php?id=100000670651694 na moim profilu

    OdpowiedzUsuń
  117. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  118. Obserwuję jako: Alicja
    Lubię jako: Alicja Viňylkowá
    Odpowiedź: 2007 rok
    Numer zestawu: 2
    Informacja o konkursie: tak https://www.facebook.com/photo.php?fbid=807079562653191&set=a.156843547676799.37861.100000534646023&type=1&theater

    OdpowiedzUsuń
  119. Obserwuję jako: Sandi Cullen
    Lubię jako: Sandra B.
    Odpowiedź: w 2007 roku
    Numer zestawu: 2
    Informacja o konkursie: nie

    OdpowiedzUsuń
  120. Obserwuję jako: Julka
    Lubię jako: Julia J.
    Odpowiedź: Natura Siberica powstała w 2007 roku
    Numer zestawu: 2
    Informacja o konkursie: tak
    https://www.facebook.com/julia.julia.56027281/posts/1471930006357952?stream_ref=10

    OdpowiedzUsuń
  121. Obserwuję jako: Ania Roszkowska
    Lubię jako: Czarna Vsxe
    Odpowiedź: w 2007 roku
    Numer zestawu: 3
    Informacja o konkursie:tak https://www.facebook.com/pages/Natura-Siberica-Poland/136265373220030?hc_location=timeline

    OdpowiedzUsuń
  122. Obserwuję jako: Julita Łabaj (google plus)
    Lubię jako: Julita Ł.
    Odpowiedź: 2007
    Numer zestawu: 1
    Informacja o konkursie: tak (https://www.facebook.com/utkaaa00/posts/744559838896438?stream_ref=1)

    OdpowiedzUsuń
  123. Obserwuję jako:kamila ścigała
    Lubię jako: k ś
    Odpowiedź:w 2007 roku powstała Natura Siberica
    Numer zestawu:1
    Informacja o konkursie: tak (podaj link) https://www.facebook.com/profile.php?id=100001506747875

    OdpowiedzUsuń
  124. Obserwuję jako: Patrycja Januszkiewicz
    Lubię jako: P.J.
    Odpowiedź: Natura Siberica powstała w 2007 roku.
    Numer zestawu: 1
    Informacja o konkursie: https://www.facebook.com/patrycja.januszkiewicz.9/posts/10201841585904560?stream_ref=1

    OdpowiedzUsuń
  125. Obserwuję jako: Ola olecka (ola152)
    Lubię jako: O. L.
    Odpowiedź: w 2007r.
    Numer zestawu: 3
    Informacja o konkursie nie

    OdpowiedzUsuń
  126. Obserwuję jako: sayuri
    Lubię jako: S.U
    Odpowiedź: w 2007 roku
    Numer zestawu: 3
    Informacja o konkursie: tak https://www.facebook.com/say.uri.908/posts/1390916637856199?stream_ref=10

    OdpowiedzUsuń

  127. Obserwuję jako:Sabi S.
    Lubię jako: S.S.
    Odpowiedź:w 2007 roku
    Numer zestawu:3
    Informacja o konkursie: tak https://www.facebook.com/IsTheMagicHereForever/posts/295136727308234?stream_ref=10

    OdpowiedzUsuń
  128. Obserwuję jako: dobiezka
    Lubię jako: Marta D.
    Odpowiedź: 2007
    Numer zestawu: 3
    Informacja o konkursie: nie

    OdpowiedzUsuń
  129. Obserwuję jako: kubekczekolady
    Lubię jako: Klaudia F.
    Odpowiedź: 2007 rok
    Numer zestawu: 1
    Informacja o konkursie: udostępnienie na FB https://www.facebook.com/klaudia.faron.1

    Pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
  130. Obserwuję jako: Alicja Kowalska
    Lubię jako: KC
    Odpowiedź: 2007
    Numer zestawu: 2 (ale jakby zabrakło, to chętnie 1 :P)
    Informacja o konkursie: tak- https://www.facebook.com/katarzyna.coronilla

    OdpowiedzUsuń
  131. Obserwuję jako: MR
    Lubię jako: Monika R
    Odpowiedź: 2007
    Numer zestawu: 3
    Informacja o konkursie: tak https://www.facebook.com/monika.ruta.5

    OdpowiedzUsuń
  132. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń

  133. Obserwuję jako:rudakita88
    Lubię jako: aleksandra u
    Odpowiedź:2007
    Numer zestawu:2
    Informacja o konkursienie

    OdpowiedzUsuń
  134. Obserwuję jako: vesp007er (vesper lizbark)
    Lubię jako: A J
    Odpowiedź: 2007 r.
    Numer zestawu: 3
    Informacja o konkursie: tak https://www.facebook.com/amelia.ja.393/posts/1520777311483186?stream_ref=10

    OdpowiedzUsuń
  135. Obserwuję jako:Beata Bednarek
    Lubię jako: Beata Bednarek
    Odpowiedź:Natura Siberica powstała w 2007 roku
    Numer zestawu:2
    Informacja o konkursie nie

    OdpowiedzUsuń
  136. Obserwuję jako: skahio
    Lubię jako: H. K.
    Odpowiedź: Natura Siberica powstała w 2007 roku
    Numer zestawu: 2
    Informacja o konkursie: nie

    OdpowiedzUsuń
  137. Obserwuję jako: Justyna
    Lubię jako: Justyna B.
    Odpowiedź: W 2007 roku
    Numer zestawu: 2
    Informacja o konkursie: nie

    OdpowiedzUsuń
  138. Obserwuję jako: Anais Roue
    Lubię jako: Wioleta R.
    Odpowiedź: W 2007 roku
    Numer zestawu: 1
    Informacja o konkursie: tak https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=276196239216221&id=170692736407255&stream_ref=10

    OdpowiedzUsuń
  139. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  140. Kiedy będą wyniki:) Mnie też to ciekawi:)

    OdpowiedzUsuń