KONKURS ZGARNIJ WIELKĄ PAKĘ KOSMETYKÓW!


Hello!

Zapraszam do wzięcia udziału w konkursie, w którym do wygrania są produkty kosmetyczne dostępne na zdjęciu :)



Od lewej :
pharmaceris - żel do mycia twarzy
lirene - balsam do ciała
under twenty - peeling do mycia twarzy
flos-lek  - krem pod oczy
YR - żel pod prysznic
Flos-lek - balsam do ciała
4 pory roku - balsam do ciała
under twenty - podkład
Bielenda - peeling cukorwy
2 odzywki z mollona
2 carmexy


Wszystkie kosmetyki są nowe i nie używane.

Aby wziąć udział należy:
- być publicznym obserwatorem bloga,
- odpowiedzieć na pytanie : ile marek produkuje dr. Eris
- w komentarzu zostawić info o treści:

Obserwuję jako:
Odpowiedź:
Blogroll: tak/nie
Notka o rozdaniu nie/tak (link)

Obserwowanie + odpowiedź = 1 los
Obserwowanie + odpowiedź + blogroll = 2 losy
Obserwowanie + odpowiedź + blogroll + notka = 3 losy

Wyniki konkursu zostaną ogłoszone dnia 27.08.2012r. - po tym terminie czekam 7 dni na dane teleadresowe w celu wysłania nagrody.

Jeśli będzie dużo chętnych to sukcesywnie będę dokładać kosmetyki niespodzianki :)

Konkurs nie podlega przepisom Ustawy z dnia 29 lipca 1992 roku o grach i zakładach wzajemnych (Dz. U. z 2004 roku Nr 4, poz. 27 z późn. zm.).




174 komentarze:

  1. Obserwuję jako: krOOpka
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: tak kr00pka.blogspot.com
    Notka o rozdaniu: nie

    OdpowiedzUsuń
  2. Ja bym się skusiła tylko na różowy Carmex ale reszta mnie nie interesuje;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Obserwuję jako: Naomi
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: tak, naomi-bloguje.blogspot.com
    Notka o rozdaniu: nie

    OdpowiedzUsuń
  4. Obserwuję jako: delishya
    Odpowiedź: 4 (eris, pharmaceris, under 20 i lirene)
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  5. Obserwuję jako: Anuśśś
    Odpowiedź: 4 marki
    Blogroll: tak
    Notka o rozdaniu: tak http://anny-about-make-up.blogspot.com/2012/07/rozdanie.html

    OdpowiedzUsuń
  6. Obserwuje jako: strawberry
    Odpowiedz 4 marki
    blogroll tak :)
    notka http://strawberryfasionstyle.blogspot.com/2012/07/rozdanie-u-red-lipstick.html

    chce krem na naczynka!:D

    OdpowiedzUsuń
  7. Obserwuję jako: Pola
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu: nie

    OdpowiedzUsuń
  8. Obserwuję jako: Alieneczka
    Odpowiedź: 4 marki
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  9. obserwuję jako: nailaveyy
    odpowiedź: 4
    blogroll: tak
    notka: nie

    OdpowiedzUsuń
  10. Obserwuje jako: Sylwiaa
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: tak
    Notka o rozdaniu: nie

    OdpowiedzUsuń
  11. Obserwuję jako: ev69
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu: nie

    OdpowiedzUsuń
  12. Obserwuję jako: Ania
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: tak + http://tierra-es-mia.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  13. obserwuję jako The Latest Fashion
    Odpowiedz : 4 marki
    Blogroll: nie
    Notka : nie

    OdpowiedzUsuń
  14. Obserwuję jako: theMonique
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: tak http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  15. Obserwuję jako:Callais Callais
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: tak (lista blogów numer 2)
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  16. Obserwuję jako: Evelka07
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  17. Obserwuję jako: Awangarda.
    Odpowiedź: 4.
    Blogroll: Tak (www.malinoweciacho.blogspot.com)
    Notka: Nie.

    OdpowiedzUsuń
  18. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  19. Obserwuję jako: ewlyn
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: tak
    Notka o rozdaniu tak http://polish-my-nail.blogspot.pt/2012/07/konkurs-u-red-lipstick.html

    OdpowiedzUsuń
  20. Obserwuję jako: Blanka
    Odpowiedź: 4 marki
    Blogroll: tak http://swiat-blanki.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  21. Obserwuję jako: Angel-a
    Odpowiedź:4 mrki
    Blogroll: tak
    Notka o rozdaniu nie , tylko obrazek przekierowujący w prawym pasku bocznym

    OdpowiedzUsuń
  22. jakie cuda z pielęgnacji! krem pod oczy, kawowy żel, podkład u20, peeling!
    Obserwuję jako: wypad
    Odpowiedź: Dr Irena Eris produkuje 4 marki.
    Blogroll: Tak http://wariacjeizi.blogspot.com/
    Notka: jeśli się liczy to tak, http://wariacjeizi.blogspot.com/p/rozdania.html

    OdpowiedzUsuń
  23. Obserwuję jako: Kamyczek
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: tak



    żel YR <3

    OdpowiedzUsuń
  24. Obserwuję jako: Ewka501
    Odpowiedź: Produkuje 4 marki
    Blogroll: tak
    Notka o rozdaniu dodałam na pasku bocznym

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. http://cosmetics-rainbow.blogspot.com/ zapomniałam dodać przedtem

      Usuń
  25. Obserwuję jako: Cherie Currie
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu: nie

    OdpowiedzUsuń
  26. Obserwuję jako : Heaven
    Odpowiedź : 4
    Blogroll : dominika-g.blogspot.com
    Notka : nie

    OdpowiedzUsuń
  27. Obserwuję jako: monument-of-beauty
    Odpowiedź: produkuje 4 marki
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu nie

    mój mail: monument.of.beauty@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  28. Obserwuję jako: immenseness90
    Odpowiedź: 4 marki.
    Blogroll: tak http://immenseness.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  29. Obserwuję jako: princessbeyonce
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  30. Obserwuje jako: beebsy
    Odpowiedz: 4
    Blogroll: beebsy.blogspot.co.uk
    Notka nie
    Pozdrawiam! xxx

    OdpowiedzUsuń
  31. Obserwuję jako: make-up freak
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  32. obserwuję jako: Yvaine92
    odpowiedź: 4 marki
    blogroll: tak ( http://essentiavita.blogspot.com/ )
    notka: nie

    OdpowiedzUsuń
  33. Obserwuję jako: Olcik
    Odpowiedź: 4 marki
    Blogroll: tak ( olcikpisze.blogspot.com )
    Notka: tak ( http://oolcikpisze.blogspot.com/2012/07/blog-post.html )
    <3

    OdpowiedzUsuń
  34. Obserwuję jako: Cosmetixmaniaczka
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu nie

    :)

    OdpowiedzUsuń
  35. Obserwuję jako: Chmura Waty Cukrowej
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu: nie

    OdpowiedzUsuń
  36. Obserwuję jako: gosiaq93
    Odpowiedź: 4 oczywiscie :)
    Blogroll: tak
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  37. obserwuje jako Cherish your dreams
    odpowiedź: 4
    blogroll nie
    Notka o rozdaniu Tak http://cherish-your.blogspot.com/p/rozdania-w-ktorych-biore-udzia.html

    OdpowiedzUsuń
  38. Obserwuję jako: Antonina Babicka (tonia)
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu: nie

    OdpowiedzUsuń
  39. Obserwuję jako: weronika83w
    Odpowiedź: 4 marki
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu: nie

    OdpowiedzUsuń
  40. Obserwuje jako -KochamNutelle
    Odpowiedź napytanie :4
    Brogroll;Nie
    Notka o rozdaniu ;http://fashion-our-lives.blogspot.com/2012/07/10.html

    OdpowiedzUsuń
  41. Obserwuję jako: weronika83w
    Odpowiedź: 4 marki
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu: nie

    OdpowiedzUsuń
  42. Obserwuję jako: car00lina
    Odpowiedź: dr Eris produkuje 4 marki
    Blogroll: tak
    Notka o rozdaniu: nie

    OdpowiedzUsuń
  43. Obserwuję jako: 4U
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu: nie

    OdpowiedzUsuń
  44. Obserwuję jako: Adorosa
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: tak adorosa.blogspot.com
    Notka o rozdaniu: nie

    OdpowiedzUsuń
  45. Obserwuję jako: madzi miziajace mazidla
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: tak http://madzi-miziajace-mazidla.blogspot.com
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  46. Obserwuję jako: Dominika Domcia
    Odpowiedź: 4 (lirene, eris, under 20, pharmaceris)
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu: tak

    OdpowiedzUsuń
  47. Obserwuję jako: Leonia
    Odpowiedź: Dr. Eris produkuje 4 marki.
    Blogroll: tak, leoniasweetdream.blogspot.com
    Notka: oczywiście, leoniasweetdream.blogspot.com/2012/07/buuu-boicie-sie-rozdanie-u-red-lipstick.html

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Zmieniłam adres mojego blogu z leoniasweetdream.blogspot.com na give-the-smile.blogspot.com. Tak, więc adres do notki znajduje się na give-the-smile.blogspot.com/2012/07/buuu-boicie-sie-rozdanie-u-red-lipstick.html przepraszam za wszelkie kłopoty jakie wynikly z tego powodu :) Pozdrawiam Leo <3

      Usuń
  48. Nie wezmę udziału, ale życzę reszcie uczestniczek powodzenia:)

    OdpowiedzUsuń
  49. Świetne rozdanie biorę udział:)

    Obserwuję jako: aga1002
    Odpowiedź: Dr Irena Eris produkuje 4 marki.(eris, lirene, pharmaceris, under20)
    Blogroll: tak - (http://kolorowyswiatkobiety.blogspot.com)
    Notka o rozdaniu tak - http://kolorowyswiatkobiety.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  50. Obserwuję jako: panduuuś
    odpowiedź: 4 marki
    blogroll: nie
    notka o rozdaniu: nie

    OdpowiedzUsuń
  51. Obserwuję jako: ola
    Odpowiedź: 4 marki
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu tak : http://lamodadebelleza.blogspot.co.uk/p/rozdania.html

    OdpowiedzUsuń
  52. U lala jakie fajne nagrody ;)

    Obserwuję jako: Enka
    Odpowiedź: dr. Eris produkuje 4 marki
    Blogroll: tak http://mylittle-pleasures.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu: nie

    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  53. Obserwuję jako: KasiaPL
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: tak
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  54. Obserwuję jako: Rincewind99
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: TAK
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  55. Obserwuję jako: Ola;)
    Odpowiedź: 4 marki
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu: nie

    OdpowiedzUsuń
  56. Obserwuję jako: confussioninlife
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: tak
    Notka o rozdaniu: nie

    OdpowiedzUsuń
  57. Obserwuję jako: rossnett
    Odpowiedź: 4
    Blogroll:nie
    Notka o rozdaniu: nie

    OdpowiedzUsuń
  58. Obserwuję jako: kosmetoholiczka_1919
    Odpowiedź: 4 marki
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  59. Obserwuje jako: ktosnaciebiepatrzy
    Odpowiedz: 4 marki(lirene, eris, under 20, pharmaceris)
    Blogroll: tak
    Notka o rozdaniu: tak -http://ktosnaciebiepatrzy.blogspot.com/2012/07/zielono-mi.html

    OdpowiedzUsuń
  60. Obserwuję jako: nika88
    Odpowiedź: 4 marki
    Blogroll: tak, www.one-more-dress.blogspot.com
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  61. obserwuję jako: Dusia
    odpowiedź: 4 marki (lirene, eris, under 20, pharmaceris)
    blogroll: nie
    notka: nie

    OdpowiedzUsuń
  62. Obserwuję jako: raastay
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  63. Obserwuję jako: o.gawronska
    Odpowiedź: 4 marki : Under 20 , Lirene , Pharmaceris , Eris .
    Blogroll: tak , cosmetics-my-whole-world.blogspot.com
    Notka o rozdaniu nie.

    zapraszam do mnie na rozdanie ;) cosmetics-my-whole-world.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  64. Obserwuję jako : lemesos11
    Odpowiedź: Dr. Irena Eris produkuje 4 marki
    Brogroll: tak - http://lemessoss.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu: brak

    OdpowiedzUsuń
  65. Obserwuję jako: upioorna
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  66. Obserwuję jako: zielona herbata w adidasach
    Odpowiedź: 4 marki
    Blogroll: tak
    Notka o rozdaniu tak: http://zielonaherbatawadidasach.blogspot.com/2012/07/biore-udzia.html

    OdpowiedzUsuń
  67. obserwuję jako:katttusia
    odpowiedź:4
    blogroll:nie
    notka o rozdaniu:nie



    katttusia.blogspot.com -zapraszam :]

    OdpowiedzUsuń
  68. Obserwuję jako: ewkalinka14
    Odpowiedź: cztery
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  69. Obserwuję jako: pplatyna
    Odpowiedź: cztery
    Blogroll:nie
    Notka o rozdaniu: nie

    OdpowiedzUsuń
  70. Obserwuję jako: ania99
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: tak
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  71. Obserwuję jako: poloniamartyna
    Odpowiedź: 4 marki
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  72. Obserwuję jako: WalkingOnAir
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: tak http://www.walkingonair-walkingonair.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  73. Obserwuję jako: Viola
    Odpowiedź: są to 4 marki
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu: nie

    OdpowiedzUsuń
  74. obserwuję jako: Yellow Cookie
    odpowiedź:4 (under 20, pharmaceris, lirene, eris)
    blogroll: nie
    notka: nie

    OdpowiedzUsuń
  75. obserwuje jako - southgirl
    odpowiedz - 4 marki of course!
    blogroll - tak
    notka o rozdaniu - nie :(

    buziak :*

    OdpowiedzUsuń
  76. Obserwuję jako: kret
    Odpowiedź: 4 (eris, pharmaceris, under 20 i lirene)
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  77. Obserwuję jako: kret
    Odpowiedź: 4 (eris, pharmaceris, under 20 i lirene)
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  78. Obserwuję jako: kama000
    Odpowiedz: 4 marki
    blogroll: nie
    notka o rozdaniu: nie

    OdpowiedzUsuń
  79. Obserwuje jako: kafetka
    Odpowiedz 4 marki
    blogroll - nie
    notka o rozdaniu - nie

    OdpowiedzUsuń
  80. obserwuję jako: sunshine
    odpowiedź: 4
    blogroll: tak
    notka: nie

    OdpowiedzUsuń
  81. Obserwuję jako: kasiuniaaa93
    Odpowiedź: 4 marki
    Blogroll: tak
    Notka o rozdaniu: nie

    OdpowiedzUsuń
  82. ja się zapiszę, co mi tam
    kuszą mnie mollony,u20 peeling oczywiscie,
    peeling bielenda-który uwielbiam i carmex w sztyfcie:D

    obserwuję jako: Nika_87
    odpowiedz: 4 marki
    blogroll jest oczywiscie
    http://kosmetyczneszalenstwo.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  83. Obserwuję jako: Alexix lub Sensazione (u jedych jest tak u innytch tak)
    Odpowiedź:Są to cztery marki.
    Blogroll: tak
    Notka o rozdaniu-tak http://beauty-lies-in-detail.blogspot.com/2012/07/rozdan-czas.html#comment-form

    OdpowiedzUsuń
  84. Obserwuję jako: Wiola
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: tak
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  85. Obserwuję jako: butoholiczka
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu: nie

    OdpowiedzUsuń
  86. Obserwuję jako : Anomalia i Radi
    Odpowiedź : 4
    Blogroll : http://raian32.blogspot.com/
    Notka : nie

    OdpowiedzUsuń
  87. Obserwuję jako: kropkakosmetycznie
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: tak, kropkakosmetycznie.blogspot.com
    Notka:tak, http://kropkakosmetycznie.blogspot.com/2012/07/rozdanie-w-redlipstick.html

    OdpowiedzUsuń
  88. Obserwuję jako: frau
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: tak http://anusia93.blogspot.com
    Notka o rozdaniu: tak http://anusia93.blogspot.com/2012/07/konkurs-u-mojzakupoholizmblogspotcom.html

    OdpowiedzUsuń
  89. Obserwuję jako: antoninamotyl
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  90. Obserwuję jako: alleve
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: tak
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  91. Obserwuję jako: Lejdziakowa
    Odpowiedź: Dr Eris produkuje 4 marki
    Blogroll: tak http://lejdziakowa.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  92. Obserwuję jako: LNińa
    Odpowiedź: 4 marki
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Oczywiście nie ma to jak pomylić się we własnej nazwie...oczywiście obserwuję jako LaNińa ;)

      Usuń
  93. obserwuje jako: Malyneczka
    Odpowiedz 4 marki
    Blogroll - nie
    notka- nie

    OdpowiedzUsuń
  94. Obserwuję jako: Mona
    Odpowiedź to 4 marki ;)
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu: tak pasek boczny ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. monacosmetics.blogspot.com mój blog, bo oczywiście musiałam zapomnieć ;)

      Usuń
  95. Obserwuję jako: Darkness
    Odpowiedź: 4 są to eris, pharmaceris, under 20 i lirene
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  96. Obserwuję jako: espe
    Odpowiedź: 4 marki
    Blogroll: tak
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  97. Obserwuję jako: Madzinka
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  98. Obserwuję jako: Karolina G.
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: tak
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  99. Obserwuję jako: Jasminta
    Odp. 4 marki
    Blogroll: nie
    Notka: nie

    OdpowiedzUsuń
  100. Obserwuję jako: Klaudia wapp
    Odpowiedź: oczywiście 4
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu: tak
    http://wlosowapp.blogspot.com/2012/07/maseczki.html :)

    OdpowiedzUsuń
  101. Obserwuję jako: deyn
    Odpowiedź:4
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  102. Obserwuję jako: Diuna
    Odpowiedź: 4 marki
    Blogroll: Tak http://diunaaa.blogspot.com/
    Notka: http://diunaaa.blogspot.com/p/rozdania.html

    OdpowiedzUsuń
  103. Obserwuję jako: doska154
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Blogroll: jednak tak ;D http://thedellashow.blogspot.com/

      Usuń
  104. Obserwuję jako: Paubia
    Odpowiedź: 4 marki
    Blogroll: tak
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  105. Obserwuję jako: sara.l
    Odpowiedź: 4 marki
    Blogroll: tak
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  106. Obserwuję jako: cukiereczek :P
    Odpowiedź: 4 marki (Eris, Under Twenty, Pharmaceris, Lirene)
    Blogroll: tak http://kosmetyki4you.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu: tak http://kosmetyki4you.blogspot.com/p/rozdania_1.html

    OdpowiedzUsuń
  107. Obserwuje jako: Silver
    Odpowiedz: 4
    Blogroll: Tak
    Notki nie napisalam ale dodalam do paska bocznego:)

    OdpowiedzUsuń
  108. Obserwuje jako: Katarzyna K.
    Odpowiedź: produkuje 4 marki
    Blogroll: Tak (http://catherine-beauty.blogspot.com/)
    Notka: oczywiście :) http://catherine-beauty.blogspot.com/2012/08/rozdanie-u-moj-zakupoholizm.html

    OdpowiedzUsuń
  109. obserwuje jako: tyśka5522
    ospowiedź: 4 marki
    blogroll nie
    notka tak http://the-monarchy-of-roses.blogspot.com/2012/08/konkursp.html

    OdpowiedzUsuń
  110. Obserwuję jako: Joanna_26
    Odpowiedź: 4 marki
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  111. Obserwuję jako: Agrafka963
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu tak (link): https://twitter.com/MiriamOrtmann

    OdpowiedzUsuń
  112. Obserwuję: jako wykowna

    Odpowiedź: 4 marki
    Blogroll: tak minmakeuptable.blogspot.com
    Notka o rozdaniu: tak http://minmakeuptable.blogspot.se/2012/08/rozdanie-u-red-lipstick.html



    Fajny blog! Dodaje do obserwowanych :*

    OdpowiedzUsuń
  113. Obserwuję jako: Agrafka963
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu nie/tak (link): https://twitter.com/MiriamOrtmann

    OdpowiedzUsuń
  114. Obserwuję jako: agnieszkazg
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  115. Obserwuję jako: Greg and Mika
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  116. Obserwuję jako: wyprobój sama
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: tak
    Notka o rozdaniu: nie

    pozdrawiam:)

    OdpowiedzUsuń
  117. Obserwuję jako: imponderabilia
    Odpowiedź: 4 marki
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  118. obserwuję jako : LaVida EsUnRegalo
    Odpowiedź : 4
    blogroll: tak www.spodrzesmusnietychtuszem.blogspot.com
    notka : nie

    OdpowiedzUsuń
  119. obserwuję jako: Myss Monnster
    odpowiedź: 4 marki
    blogroll: nie
    notka: nie

    OdpowiedzUsuń
  120. Obserwuję jako: patrycjaa-wardrobe

    Odpowiedź: 4

    Blogroll: tak (http://patrycjaa-wardrobe.blogspot.com/)

    Notka o rozdaniu: tak (http://patrycjaa-wardrobe.blogspot.com/2012/08/moje-paznokcie-i-odzywka-eveline-8w1.html na dole notki)

    OdpowiedzUsuń
  121. Obserwuje jako: Darusia994
    Odpowiedź 4:)
    Blogroll: tak http://darusia994.blogspot.com
    Notka o rozdaniu: tak koniec notki http://darusia994.blogspot.com/2012/08/metamorfoza-ewy.html

    OdpowiedzUsuń
  122. Obserwuję jako: kingamuszka
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu: nie

    OdpowiedzUsuń
  123. Obserwuję jako: Gladys
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu: nie

    OdpowiedzUsuń
  124. Obserwuję jako: Madzia Cz
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: tak
    Notka o rozdaniu tak http://madziaaa3.blogspot.com/2012/08/rozdanie_6.html

    OdpowiedzUsuń
  125. Obserwuję jako: martyncia27
    Odpowiedź: 4 marki
    Blogroll: tak
    Notka o rozdaniu: tak, http://martyncia27.blogspot.com/2012/08/rozdanie-u-moj-zakupoholizm.html

    OdpowiedzUsuń
  126. Obserwuję jako: Fiorenza
    Odpowiedź: 4 marki
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu: nie

    OdpowiedzUsuń
  127. Obserwuję jako: KamiluŚkaa
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: tak http://szaro--kolorowa.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu: nie

    OdpowiedzUsuń
  128. Obserwuję jako: Sylwusia
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: tak http://bag-full-of-surprises.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu tak http://bag-full-of-surprises.blogspot.com/2012/08/rozdanie-zapraszam-wszystkich-trwa-do.html

    OdpowiedzUsuń
  129. Obserwuję jako: aparatka
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: tak http://www.pixfine.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  130. Witaj.
    Obserwuję,jako: ziuzia2121
    Odpowiedź: Dr Irena Eris produkuje "4" marki:)
    Blogroll: NIE
    Notka: TAK
    http://szkatulka-ziuzia21.blogspot.com/2012/08/rozdaniaktore-polecam.html

    Pozdrawiam.

    OdpowiedzUsuń
  131. Obserwuję jako: Marcepanka
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: tak
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  132. Hej,
    Obserwuje jako: olah11
    Odpowiedz: produkuje 4 marki
    Blogroll:nie
    notka:nie

    OdpowiedzUsuń
  133. Obserwuję jako: nikt_wielki_ona
    Odpowiedź: 4 marki.
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  134. Obserwuję jako: weronisiek
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: tak http://wyznaniakosmetoholiczki.blogspot.com/
    Notka: Nie

    OdpowiedzUsuń
  135. Obserwuję jako: Weronika Kika
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  136. Obserwuję jako: solqie
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  137. Obserwuję jako: Aleksandra Czopor
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: tak
    Notka o rozdaniu : tak - http://kosmetyko-olandia.blogspot.com/2012/08/konkurs-rozdanie-na-blogu.html

    OdpowiedzUsuń
  138. Obserwuję jako: cisowianka20
    Odpowiedź:4
    Blogroll: tak
    Notka o rozdaniu tak - http://darmow.blogspot.com/2012/08/konkurs-rozdanie-na-blogu.html

    OdpowiedzUsuń
  139. Obserwuję jako: kasia93@interia.eu
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: tak
    Notka o rozdaniu: tak http://prawieidealnie.blogspot.com/2012/08/konkurs-u-red-lipstick.html

    OdpowiedzUsuń
  140. obserwuję jako : alkaa-blog
    odpowiedz : 4
    Brogroll : tak
    Notka : nie

    OdpowiedzUsuń
  141. Obserwuję jako: Toldinka
    Odpowiedź: Dr Eris produkuje kosmetyki pod 4 markami, ale ma też swoje salony SPA i instytuty kosmetyczne, gdzie proponuje zabiegi, więc to też forma kosmetyki ;)
    Blogroll: tak tusziwanilia.blogspot.com
    Notka o rozdaniu nie

    toldinka@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  142. Obserwuje jako: Katarzyna P
    odpowiedz: 4
    blogroll: tak http://testujemykosmetyczki.blogspot.com/
    notka :nie

    OdpowiedzUsuń
  143. Obserwuję jako:Kasia P.
    Odpowiedź: podukuje 4 marki
    Blogroll: tak http://cosmeticsandadvice.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  144. Obserwuję jako: Chimeryczna
    Odpowiedź: 4 - eris, pharmaceris, lirene i under 20 ;)
    Blogroll: tak
    Notka o rozdaniu: tak http://somedropsrain.blogspot.com/2012/08/tonik-i-krem-ogorkowy-z-ziaji.html ;)

    OdpowiedzUsuń
  145. obserwuję jako beenia

    odp 4
    blogroll nie
    notka na fb ponieważ nie mam bloga http://www.facebook.com/bernadka.makosa

    OdpowiedzUsuń
  146. Obserwuję jako: gwiazdeczka60
    Odpowiedź: 4 marki ;)
    Blogroll: tak http://worldofcolorr.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  147. Obserwuję jako: oliwkowe pasje
    Odpowiedź: 4 marki
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu nie jest tylko banerek w zakladce z konkursami http://oliwkowepasje.blogspot.com/p/konkursy-wyzwania-i-zabawy.html

    OdpowiedzUsuń
  148. Obserwuję jako:Anulka14315
    Odpowiedź:4 marki
    Blogroll: tak http://zakupoweszalenstwoanki.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu tak http://zakupoweszalenstwoanki.blogspot.com/2012/08/isana-spray-termoochronny-rozdanie.html

    OdpowiedzUsuń
  149. Obserwuję jako: mentoska
    Odpowiedź: Dr Eris produkuje 4 marki
    Blogroll: TAK http://ambasadorka-testerka.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu: NIE

    OdpowiedzUsuń
  150. Obserwuję jako: wiolka94
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: tak http://wiolka94.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  151. Obserwuję jako: Marta B.
    Odpowiedź: 4 marki, a oprócz tego? Sprawuje mecenat nad kobiecą orkiestrą symfoniczną (ponoć pierwszą taką na świecie ;), Ladies First Symphony Orchestra
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu: nie

    Pozdrawiam serdecznie!

    OdpowiedzUsuń
  152. Obserwuję jako: pati_b89
    Odpowiedź: 4
    Blogroll:nie
    Notka: nie

    OdpowiedzUsuń
  153. Obserwuję jako : Natalia
    OdpowieDŹ : 4
    Blogroll : tak
    Notka o rozdaniu : tak - http://prze-testuje.blogspot.com/2012/08/witajcie.html

    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  154. Obserwuję jako:byjean
    Odpowiedź:4
    Blogroll: tak
    Notka o rozdaniu nie

    ile fajnych rzeczy :))

    OdpowiedzUsuń
  155. Obserwuję jako: Izulkowa
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  156. Obserwuję jako: Dagmara Chabło
    Odpowiedź: 4 marki
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu: nie

    OdpowiedzUsuń
  157. Obserwuję jako: Pycia
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: tak
    Notka o rozdaniu nie
    :)

    OdpowiedzUsuń
  158. Obserwuję jako: babskipunktwidzenia
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: tak (http://babskipunktwidzenia.blogspot.com/)
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  159. Obserwuję jako : PS Magda
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: tak paznokciswiat.blogspot.com
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  160. Obserwuję jako: Karo lina
    Odpowiedź: 4 marki
    Blogroll: tak- http://koszmar-zwany-zyciem.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu: nie

    OdpowiedzUsuń
  161. Obserwuję jako: Dagmara Kaa
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  162. Obserwuję jako: wisienka292
    Odpowiedź: 4 marki
    Blogroll: tak- http://wisienka-z-pasja.blogspot.com
    Notka o rozdaniu: tak- http://wisienka-z-pasja.blogspot.com/2012/08/rozdania.html

    OdpowiedzUsuń
  163. Obserwuję jako: Miss Love
    Odpowiedź: 4 marki :)
    Blogroll: nie
    Notka o rozdaniu: nie

    OdpowiedzUsuń
  164. Obserwuję jako: Alicja M.
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: tak
    Notka o rozdaniu tak : http://my-candys.blogspot.com/2012/08/327.html

    OdpowiedzUsuń
  165. Obserwuję jako: Wiedźminka
    Odpowiedź: 4
    Blogroll: tak
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  166. Obserwuję jako: Nimva
    Odpowiedź: 4 :)
    Blogroll: tak http://babska-torebka.blogspot.com/
    Notka o rozdaniu nie

    OdpowiedzUsuń
  167. Obserwuje jako: Mara
    Odpowiedz: 4
    Blogroll: nie
    Notka: nie.

    OdpowiedzUsuń
  168. obserwuję jako: ola lallaa
    odpowiedź: 4 marki
    blogroll: tak
    notka: nie

    OdpowiedzUsuń